logo

06 - 178 64 323

;

De docenten van Zangstudio Noord

Vanwege de vele aanmeldingen is de zangstudio dit jaar uitgebreid! Naast oprichtster Marcela Hendriks geeft nu ook Wouter Gombert zangles bij Zangstudio Noord. Wouter is net als Marcela een zeer enthousiaste en serieuze docent. Het plezier in het zingen staat bij hen alle twee voorop!

Marcela Hendriks

Gediplomeerd zangdocent & oprichtster Zangstudio Noord

Marcela (37) studeerde af in 2004 aan het conservatorium van Groningen. Ze heeft inmiddels meer dan 13 jaar ervaring in het lesgeven aan jong en oud, individueel of in groepen op diverse muziekscholen en in haar eigen praktijk. Zelf treedt ze nog regelmatig op met haar Jazz en Braziliaanse repertoire. Ze begeleidt zelf de leerlingen tijdens de lessen op piano.

Lees meer over Marcela Hendriks


Wouter Gombert

Gediplomeerd zangdocent

Wouter (28) is een veelzijdig muzikant. Hij geeft zang-, gitaar- en pianoles, dirigeert koren, schrijft z’n eigen liedjes en zingt zelf in veel verschillende stijlen. Wouter studeerde docent muziek (Prins Claus Conservatorium in Groningen) met als hoofdvak jazz-zang. Door zijn veelzijdigheid zijn de lessen bij Wouter altijd leerzaam en inspirerend!Wouter studeert nog voor de zomer af als docent muziek aan het conservatorium.

Lees meer over Wouter Gombert